Γνωρίστε Μας

“Καλώς ήρθατε στο MotoGarage.gr”

Παρέχουμε κορυφαία συντήρηση για όλους τους τύπους μηχανών. Είμαστε πιστοποιημένοι να συντηρούμε και να επισκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων.

“Γιατί να μας Διαλέξετε;”

Όλες οι μηχανικές υπηρεσίες εκτελούνται από υψηλά ειδικευμένους μηχανικούς.
Σας προσφέρουμε μια πλήρη δυνατότητα υπηρεσιών για όλους τους τύπους μηχανών.
Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην μηχανή σας.

“Κάθε Δουλειά είναι Προσωπική”

Αν θέλετε την ποιότητα που θα περιμένατε από την αντιπροσωπεία, αλλά με μια πιο προσωπική και φιλική ατμόσφαιρα, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος.

“Τα Καλύτερα Υλικά”

Έχουμε επενδύσει σε όλα τα τελευταία εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά λογισμικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά.

“Επαγγελματικά Πρότυπα”

Το κατάστημα μας είναι ικανό να εξυπηρετήσει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων.

“Στο MotoGarage θα συναντήσεις:” Τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης έχει δουλέψει 20 χρόνια (με τις καλύτερες συστάσεις) στα καλύτερα και γνωστότερα συνεργία της Αττικής. Έχει εξειδίκευση σε BMW, Suzuki και Yamaha που έχει δουλέψει τα περισσότερα χρόνια, όμως φτιάχνει και αγαπάει όλες τις μάρκες και θα σε βοηθήσει όπου χρειαστεί.
Έχει όρεξη για δουλειά και αγαπάει αυτό που κάνει και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος μαζί του!

Μπορούμε να σας βοηθήσoυμε με τα πάντα, από μια αλλαγή λαδιών μέχρι αλλαγή κινητήρα.
Μπορούμε να χειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί στην μηχανή σας.

”ΥΓΡΟ ΨΥΓΕΙΟΥ”

Το ψυγείο της μοτοσικλέτας μας θέλει κι αυτό τη φροντίδα του σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς ο ρόλος του είναι σημαντικός και η δυσλειτουργία του μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

”ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ”

Ο έλεγχος συστήματος πέδησης είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς του τεχνικού ελέγχου. Τα φρένα είναι το υποσύστημα με το οποίο μπορούμε να μειώσουμε την ταχύτητα της μηχανης.

”ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΟΥ”

Η σωστή ποσότητα λαδιού και η αλλαγή τους στα σωστά διαστήματα είναι σημαντικές παράμετροι για την καλή και απροβλημάτιστη λειτουργία της μηχανής μας.

”ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ”

Όταν αναφερόμαστε σε μια μηχανή, είναι απαραίτητη η διευκρίνιση για το αν πρόκειται για τετράχρονη ή δίχρονη. Τα επίθετα αυτά έχουν να κάνουν φυσικά με τον τύπο του κινητήρα της.

”ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ”

Ίσως ο σημαντικότερος παράγων, αφού τα ελαστικά είναι το μέσο που μας εξασφαλίζει ασφαλή επαφή με το οδόστρωμα.Αλλάζουμε ελαστικά, όταν αυτά φθαρούν.

”ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ”

Η αλυσίδα θέλει συχνό έλεγχο και λίπανση, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.Επίσης τα γρανάζια της αλυσίδας είναι από τα εξαρτήματα που χρειάζονται έλεγχο.